0

Interessant kunst

For nogle er kunst hele deres verdens, mens andre ikke rigtigt kan definere hvad det egentligt er. Det er som regel et emne og et område som kan dele vandene i enhver forsamling og med god grund. For kunst er noget egentligt udefineret bart og hvis man ikke har en eller anden form for interesse for det, ja, så kan det virke helt håbløst.
Kunst er dog noget man spore mange århundrede tilbage og det har ændret sig meget gennem tiderne. På nuværende tidspunkt er det provo kunst som er i højsædet og det er simpelthen kunsternes måde at sætte emne og debat på nogle områder som de mener der er galt i samfundet. Det er en måde at provokere på og i mange tilfælde lykkedes det, og det gør det fordi det forarger rigtigt mange mennesker på en gang.

Clara

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *