0

Det smarte ved catering

Det er ret så smart, når du skal holde et arrangement, at du ikke skal stå for madlavningen selv. Det kan spare dig for så meget tid, og det kan nogle gange også blive bedre end det du selv kan lave hjemme i køkkenet. Vi holder tit fester eller arrangementer for familie og venner, hvor vi ikke gider bruge tid på at stå i køkkenet. Derfor finder vi altid nye og spændende cateringfirmaer, som kan hjælpe os til at få en god aften og noget rigtig god mad. Vi skal holde en fødselsdag her om nogle måneder og vi er allerede igang med at finde et godt sted at bestille mad fra, som kan passe til anledningen. 

 

Hvor er det så fra?

 

Vi har fundet et cateringfirma i København, som vi gerne vil prøve næste gang. Det ser spændende ud og så har de menuer med inspiration fra hele verden. Det er jo interessant. Skal du også snart holde en fest med masser af gæster? Vi er eksperter i at holde fester hos os, og vi elsker at have gæster. Næste gang tror jeg at det bliver en havefest med sol på terrassen og pool til familiens mindste. Det bliver da hyggeligt!

0

Gør haven sommerklar

Nu nærmer foråret og sommeren sig med hastige skridt, og i den forbindelse trænger haven garanteret til at blive luget igennem. Du kommer helt sikkert til at bruge mange af dine aftentimer derude, ligeså snart vejret er godt. Derfor er det nok en god idé at få gjort noget ved det nu. Du kan starte med at se på dine havemøbler. Skal de udskiftes eller kan de holde en sommer til? Hvis de kan det, kan du jo bare give dem en ordentlig rengøring. Så er de næste så gode som nye igen. Vil du gerne have plantet en masse blomster i dine bede, som du kan gå og kigge på i løbet af sommeren? Så er det nu du skal begynde at så dem. Det er bedst at gøre så snart der er plusgrader både dag og nat, så blomsterne ikke dør ud af kulde.

 

Hvad med resten af haven?

 

Når du har brugt tiden på at få gjort havemøblerne klar til sommeraftenerne, er det en rigtig god idé at få brugt din fritid på at luge ud i dine blomsterbed og få græsplænen til at se fin ud. Har du en ordentlig plæneklipper er det jo ingen sag at få klippet plænen flot. Derfor er det en god idé, at du lige tjekker om din plæneklipper fungerer godt. Hvorfor? Fordi du helt sikkert kommer til at skulle slå plænen mange gange i løbet af den solrige sommer vi får. Det er jo ikke lang tid du skal bruge i haven, for at den kommer til at se pæn ud. Det kan måske være et par enkelte weekends i løbet af foråret, hvor du bare skal hygge dig med det. Måske skal grillen frem en af aftenerne, så kan familien rigtig komme i forårsstemning.

0

En nødvendighed

Det er irriterende, at man både som virksomhed og privat person skal sikre sig mod uvedkommende. Men det er bare nu engang tilfældet og noget som flere og flere, tager stilling til. Derfor bør man tage sine sikkerheds foranstaltninger og sørge for, at sikre sig det man kan. Og vi kender alle sammen skrækscenariet med grimme løsninger, som virkelig ser malplaceret ud i forhold til bygningen eller huset. Hvis du gerne vil undgå det, så læs mere her. For her finder du Gitter-tek.dk som har øje for det visuelle aspekt når det kommer til gitter og sikring af vinduer. Du kan på deres hjemmeside se rigtigt mange gode eksempler på, hvordan de gør det og hvilke løsninger de har at tilbyde. Du kan også på deres hjemmeside se, hvordan andre har fået løst deres udfordringer med et sådan gitter. Så ønsker du, at sikre dit hjem eller virksomhed, så besøg hjemmesiden og se hvilke muligheder der er.

0

Den traditionelle have

Vil du have den helt traditionelle have, med en lille dam, et æbletræ og flagstangen, som symboliserer danskheden, når dannebro svajer fra side til side? Eller kunne du bare godt tænkte dig det sidste nævnte? En flagstang, hvor man kan hænge dannebro op, til diverse festlige lejligheder. Du kan finde et stort udvalg af flagstænger hos Fredslund.dk. Fredslund leverer flagstænger til både private samt til virksomheder, hvilket betyder de har høje krav til hvilke materialer der bliver anvendt. Ved du ikke lige hvilken type flagstang, som vil være aktuel til lige netop din have, så rådgiver Fredslund gerne.

 

Glasfiberflagstang

Den mest solgte flagstang, er glasfiberflagstangen, da den har mange godt kvaliteter. Hvis du vælger at investere i en glasfiberflagstang, så får du en flagstang der kan holde i mange år, som du er sikker på ikke rådner, i forhold til en flagstang i træ. Den er desuden også utrolig let, eftersom at den er lavet i glasfiber, som er et let materiale. Glasfiber er ydermere et materiale, som er utrolig nemt at vedligeholde, en omgang sæbevand, så fjerne du nemt diverse alger og andet uundgåeligt snavs. Hvis flagstangen går hen og bliver lidt trist og mat i materialerne, så kan ved at polere den med bilvoks, få den til at fremstå som næsten ny.

0

Bliv babyklar

Når der er kommet en lille ny i familien, så er der mange ting man skal tage stilling til som man ikke har behøvet at bekymre sig om førhen. Har du fx sikret dit hus? Hvordan har du sikret dit køkken? er der børnesikring på din ovn? Har du fået monteret udtræksstoppere i dine skuffer, så du ikke risikerer at dit barn trækker skuffer ned over sig selv, fyldt med skarpe knive eller lign. Sådan kan man blive ved, det koster som regel mange penge at gøre sit hus eller lejlighed baby sikkert.

 

Sommerferie?

 

Nu hvor der er blevet brugt mange penge på at babysikrer huset, købt barnevogn osv. så kan det godt være at budgettet ikke lige tillader at de nybagte forældre har råd til at tage syd på, desuden kan det godt være man ikke finder det så interessant, at skulle have sit barn med sydpå det første år. Heldigvis er der mange muligheder for at holde en hyggelig og billig ferie hjemme i Danmark. En hyggelig tur i sommerhus med bedsteforældrene, hvor man kan tage på stranden og hygge sig i en stor have, hvor der er mulighed for at barnet kan få lov at udfolde sig i de forskellige elementer. Hvis man gerne vil have lidt sjovt ferie tilbehør med til ferien, så kan du fx bestille babyhængekøje her, en sikker vinder til familiealbummet, den lille kære der får en pause fra alle strabadserne under et æbletræ i sin hængekøje.